Bruiloft

Tot in de puntjes verzorgd

Jullie bruiloft is dé dag dat het om jullie als stel draait. De personal touch tijdens deze dag is voor ons het uitgangspunt voor onze bijdrage. Er zijn ontelbare mogelijkheden om de bruiloft een persoonlijk tintje te geven en onze creatievelingen denken graag met jullie mee.

Van wensen en ideeën naar een totaalconcept

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we alle wensen en ideeën die jullie hebben. Aan de hand van deze informatie, de mogelijkheden van de locatie en de expertise van onze mensen bieden wij jullie een optimaal voorstel. Dit kan alleen voor het feest in de avond zijn, maar kan ook andere onderdelen bevatten zoals een ‘praatpaal’ waar de gasten een videoboodschap voor jullie kunnen inspreken of misschien wel een karaoke-uurtje of de muzikale begeleiding tijdens de kerkelijke inzegening.

Uiteraard denken wij ook graag mee over de belichting van jullie locatie, of de ambtenaar wel verstaanbaar is voor alle gasten wanneer je op een vrije locatie trouwt en andere technische zaken waartegen je aan kunt lopen op deze dag. Zijn er naast het bruiloftsfeest ook nog anderen activiteiten die geregeld moeten worden, dan kunnen wij daar altijd in meedenken.

Op deze manier biedt Revelation Events een totaalconcept voor één van de mooiste dagen in jullie leven en nemen wij jullie de zorg van veel details uit handen. Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek of stuur een mail, dan nemen wij contact met jullie op.