Drive-In show

Gepersonaliseerd met de juiste muziek

Zin in een avond dansen? Er valt altijd wel iets te vieren. Is het nu een verjaardag, studentenfeest, tuinfeest, sweetsixteen of een karaokeavond, bij Revelation Events is alles mogelijk. Wij hebben jaren ervaring met het bedenken van nieuwe concepten en thema’s voor feesten en partijen. Eén van de activiteiten die wij al jaren verzorgen voor onze klanten zijn gepersonaliseerde drive-in shows.

De drive-in show is één van onze meest flexibele producten, op onze lucht- en springkussens na dan. De drive-in show kan volledig aangepast worden aan uw wensen, locatie en budget.

Altijd de juiste muziek

De invulling verschilt uiteraard per show, maar met onze muziekkennis, vanaf de jaren 60 tot nu, zijn er vele mogelijkheden. Ook als u een avond vol met verzoeknummers heeft is dat geen probleem. Onze dj’s zijn flexibel genoeg om deze nummers in het programma te verwerken, waarbij het thema niet uit het oog wordt verloren.

Uiteraard is entertainment de sleutel tot een succesvolle avond. Een gezellige dj voor een karaokefeest die de avond presenteert en zorgt voor de nodige meezingers die uw gasten kunnen uitkiezen is een absolute aanrader.

Of het nu gaat om een tuinfeest, een karaokefeest of een bedrijfsfeest, wij regelen een onvergetelijke dag of avond waar men nog lang met veel plezier over na zal praten.