Enthousiast, creatief, getalenteerd, hoogwaardige kwaliteit en daadkrachtig. Dat zijn de woorden die Revelation Events in een notendop beschrijven en waar wij voor staan.

Een full service entertainmentbedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in licht, geluid, podia, ledschermen en luchtkussens. Of u nu alleen weet dat u een kinderfeest met een stormbaan wilt organiseren of dat u al een volledig draaiboek heeft voor uw kerstnachtdienst, bedrijfspresentatie of evenement op een podium, wij denken altijd met u mee. De mooiste producties komen tot stand door samen te kijken naar de wensen en niet te denken in belemmeringen.

Vanzelfsprekend houden wij te allen tijde rekening met uw budget en creƫren wij bij elk evenement de optimale situatie.

#EENBEDRIJFDATLEUKEDINGENDOET

Het team van Revelation Events bestaat uit verschillende karakteristieke personen die zich hieronder graag aan u voorstellen. Met al deze verschillende personen, gespecialiseerd op diverse werkterreinen, stellen wij altijd een perfect team samen om uw evenement tot een waar succes te maken.

Marnix Stams
Eigenaar / specialist in conceptontwikkeling en lichttechnicus

Ik begon als kind met de lampjes in de kerstboom. Deze veranderde ik in discolampjes, tot groot genoegen van mijn familie. Mijn eerste zwaailicht (later werden dit moving heads) maakte ik van een oude platenspeler. Twintig platenspelers en tienduizend kerstboomlampjes verder, heeft deze creativiteit geleid tot de start van het mooie en professionele bedrijf Revelation Events. Een bedrijf waarin ik mijn energie, creativiteit en passie kwijt kan. Niet alleen voor licht, maar ook voor geluid, attractieverhuur, podia en conceptontwikkeling.

Eliza Vermeer
Office manager / Springkussen-Specialist

Als bijbaantje begonnen als evenement medewerker. Vooral met luchtkussens op pad geweest. Op vele plekken veel plezier beleefd met kinderen. Tijdens afstuderen bij een springkussenverhuur bedrijf direct aangenomen als sales medewerker. Door jaren ervaring in de praktijk citeer ik Marnix: Eliza is de springkussen-specialist. Nu na 4 jaar ook me kennis verbreed op het gebied van licht, geluid en podium. Wat ik nu zo leuk vind aan het werken in de evenementen branche. Is dat elke dag anders is en je op mooie en bijzondere locatie terecht komt. Zowel binnen als buitenland.