Wij zijn Live

Livestream is het nieuwe samenkomen in grote groepen. Een nieuw soort evenement, of iets wat al bestond in een andere vorm voor de huidige tijd?

Anno 2021 is een live uitzending op internet niet moeilijk te realiseren. Met een account op de wel bekende sociale media platformen en je kan via je telefoon LIVE wanneer je wilt. Daarnaast zijn er nog de verschillende videocalls platformen. Waarbij je elkaar op afstand kunt zien en spreken.

Maar is dit geschikt voor de professionele momenten? Waarbij resultaat van een livestream belangrijk is met betrouwbare verbindingen. Denk aan een congres, seminar, Webinar, lezingen en of andere corporate events. Denk bijvoorbeeld aan de (muziek) rechten, beeldkwaliteit maar ook privacy (AVG).

Livestream

Livestream is niet alleen een beeld op een scherm krijgen op een andere locatie. Bij livestream komt veel meer kijken. Denk aan belichting, geluid, sfeer en belevenis. Camera en licht moet goed op elkaar afgestemd zijn om personen perfect in beeld te krijgen. Daarnaast wil je de persoon ook goed kunnen verstaan. Sprekers die inbellen in de livestream willen ook gehoord worden tijdens de livestream. Om de kijkers een ultieme belevenis te geven moet alles op elkaar zijn afgestemd.

Revelation Events heeft de techniek in huis om een livestream op een professionele manier te laten uitblinken met licht, geluid en decor. Daarnaast in samenwerking met onze livestream partner met jarenlange ervaring in media en online video. Kan de gehele productie uit eigenhuis georganiseerd worden.

Online Events

De mogelijkheden van een livestream uitzenden zijn ontelbaar. Denk aan de bekendste platformen zoals Facebook en YouTube. Maar ook de videocalls platformen en Webinars platformen behoort tot de mogelijkheden. Om de vraag en aanbod tot een mooie belevenis te vormen. Wordt altijd ”een op maat gemaakte”  productie gecreëerd. Hierbij rekening houdend met uw wensen en budgetten.

Om een video livestream te laten zien op jouw eigen website, beschikken wij over eigen livestream servers, zonder gebruik te maken van social media kanalen. Dit levert extra betrouwbaarheid en diverse extra mogelijkheden op. Het vergroot de interactie tussen online kijkers en publiek op locatie.

Extra mogelijkheden:

  • Livestream afschermen met toegangscode
  • Betaalfunctie
  • Livestream weergeven op de locatie zelf
  • Live titeling
  • Talent view en aftelklok
  • Mogelijkheid voor reageren bij de livestream
  • “Polling”, online voting en hybride interactie